Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Moraš da se IZVINEŠ MOJOJ MAJCI ili ZAVRŠAVAMO! Brak u KRIZI, Jelena šokirana uslovom Đokovića! – Alternativa

U posljednji vrijeme često se govori o privatnom životu najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i izvlači mnogo zanimljivih tajni. Do sada smo imali priliku da čitamo kako njegova supruga Jelena nije baš u najboljim odnosima sa njegovom majkom Dianom, ali ni sa ostatkom porodice.

Ovo je jednom i potvrđeno, kada je njegova majka dala intervju za jedan portal, navodeći kako joj se ne dopada na koji način Jelena odgaja njihovu djecu, ali ni šta sve konzumiraju i jedu djeca Novaka i Jelene.

Nakon velikog debakla koji se desio u Australiji, jer Novak nije bio vakcinisan protiv koronavirusa, on je uspio sad da se vrati u formu , te je odigrao nekoliko manjih mečeva i tako podigao svoj šesti trofej na Mastersu u Rimu. Nakon toga će otputovati u Paris, kako bi mogao da raszistri glavu od porodičnih problema i dovede sve u red, naravno ukoliko to bude moguće.

Izvor blizak porodici Đoković otkrio nam je kako je Novak zahtjevao od Jelene da se izvini njegovoj majci i tako okonča sve nesuglasice koje su se stvorile među njima. Na početku njihovog problema, Novak nije htio da se miješa između supruge i majke, jer je mislio da će uspjeti same riješiti problem, ali kada je vidio da nisu uspjele, odlučio je stvari uzeti u svoje ruke.

Diana je u jednoj emisiji rekla kak njeni unuci jedu samo ružnu i nezdravu hranu, a o snahi Jeleni nije imala niti jednu lijepu riječ.