Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Možete li prepoznati djevojku sa slike? Devedesetih je bila popularnija od Cece i Brene zajedno, a danas je propalitet! NE RADI NIGDJE – Alternativa

Moramo naglasiti da prije nijebilo toliko pjevačica na estradi kao danas a samo one koje su imale zaista dobre vokalne sposobnosti su se mogle nekako i istaći, a za nju su predviđali zaista blistavu budućnost. Svakom je dat izbor, neko ga zan iskoristiti pa čak i nešto izgraditi iz ničega dok neko svoju blistavu karijeru može uništiti u sekundi a ona je upravo to i uradila.

Po naslovnoj slici predpostavljamo da niste mislili na nju, a njen nadimak nam je svima poznat i svi će je po njemu odmah prepoznati a to je Sneki. Sneki je imala neke aista velike hitove i uz to uvijek je imala i odlično vitko tijelo te duge noge koje su apsolutno doprinosile njenom tadašnjem uspjehu.

Ali Sneki je negdje u toku svoje karijere donijela odluku da se povuče, da više ne ulaže u svoju karijeru pjevačice iako su joj mnogi predviđali ogroman uspjeh, čak i veći od Cece ili Brene, ali ta odluka je bila njena i ona ju je tako donijela i mora se tako i ispoštovati. Sada se rijetko pojavi u kojoj emisiji i to je jedino njeno javno pojavljivanje.