Džena se trenutno nalazi na list 100 najljepših i najprivlačnijih žena svijeta. Za nju kažu da je mlada , lijepa , zgodna, ali i posvećena svom poslu i dobro zarađuje. Ona dolazi iz okoline Beograda, ali su 1993. godine njeni roditelji preselili se u Njemačku u potrazi za boljim životom.

Ona je prije dvije decenije izrazila želju da se preseli u Ameriku što je i uradila, te tamo boravi, tačnije u Los Anđelesu. Džena nikada nije krila o svom porijeklu , nego rado o njemu govori. Uživa da putuje, a tečno govori čak 4 jezika. Uglavnom odlazi na neke egzotične destinacije, odakle svojim pratiocima dijeli prelijepe fotografije.

Ima veliki broj pratilaca na Instagramu, oko dva miliona ljudi širom svijeta, a kad god objavi neku novu sliku, ona napravi veliki haos. Prošle godine je većinu ljeta provela na Svetom Stefanu, dok je istakla kako ovo ljeto ima u planu da prevede na Bahamima.

Prošle godine kad bi je neki muškarac ugledao, odmah bi mu pala vilica i ne bi imao snage riječ da izgovori, što naravno ženama se nikako ne dopada i slobodno možemo reći da je one mrze. Dženi voli izazovan način odjevanja, što možete i sami da primjetite, a to itekako mami muškarce.

Kako se vama dopada Dženi? Da li biste voljeli provoditi vrijeme s njom!?