Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Muslimović otkrio sve o svojim intimnim odnosima: ”Vesna mi nije bila privlačna, samo me palila, odradim posao i dobro mi je. Ali, imam ja svoju tihu patnju..” – Alternativa

Osamdesetih godina prošlog stoljeća Halid Muslimović je bio jedan od najpopularnijih pjevača, koji je slomio srca mnogim ženama. Uspio je da iskoristi svoju popularnost i bio sa mnogim ženama dok je bio momak, a kako saznajemo čak i kada se oženio nije prestao da spopada druge žene.

Poznate ličnosti uvijek prate skandali, a sigurno ste čuli kada je prošle godine Azra iz Australije otkrila za aferu koju je imala sa Halidom. Ona je tada optužila ga kako je bio s njom, uzeo joj određenu sumu novca, tačnije ukrao i da je otišao, te se nikada njoj nije vratio.

Ali, postoji jedna zanimljiva informacija koju rijetko koja osoba zna. Naime, Halid i Vesna Zmijanac su bili jako zaljubljeni jedno u drugo, ali sudbina ih nikada nije spojila. Kako saznajemo, on je napisao pjesmu samo za nju, a to je pjesma ”Učini bar jedan pogrešan korak”, dok je i ona za njega posvetila pjesmu i to ”Nevera moja bio si ti”.

Halid ima dva braka iza sebe i to sa Amelom, iako su ga mnogi povezivali sa koleginicom Amelom Zuković. Jeste li znali da je on zaista volio Vesnu!? Poznati često iza sebe imaju više brakova, te ističu kako je njima teže da održavaju privatni život i pronađu pravu osobu za sebe.

Slava nosi sa sobom i niz stvari koje moraju da se dese, iako to oni ne bi htjeli. Često o sebi čitaju razne natpise koji nisu istiniti, ali kako i sami kažu nekada i loša reklame je dobra.