Ubijeđeni smo da ćete svi biti u šoku kada pročitate ovu priču. Naime, jedna prevarena žena koja je godinama bila u braku sa svojim suprugom, saznala je za njegovu prevaru, pa odlučila da mu se osveti. Još od samog početka bilo je mnogo znakova koji su ukazivali na to, ali ona nije previše obraćala pažnju na njih, jer nije mogla ni zamisliti da bi je praverio, obzirom da se zaklinjao na vječnu ljubav.

Džuli je često odlazila kod muža na posao sva sretna, želeći da ga iznenadi. Tamo bi je dočekala njegova sekretarica koja se ponašala nedruželjubivo, neljubazno, da je njoj bilo jak neprijatno kada je sretne. Čak nije željela ni da je pogleda u oči tokom razgovora.

Džuli je na početku mislila da se sekretarica tako ponaša jer je nova na poslu i ne može lijepo da se opusti. Poslije nekoliko mjesci, muž joj se vratio sa posla i tražio da se razvedu. U jednoj sekundi cijeli svijet joj se promijenio i to zbog mlađe djevojke. Mislila je kako je mogao sve tako lako pustiti, pa oni su godinama bili u sretnom braku? Sekretarica i njen muž su počeli živjeti u jednoj od Semovih kuća.

Njoj je trebalo samo tri dana da spakuje sve svoje stvari i uspomene, te da napusti zajednički dom. Čak nije smjela ni da uzme sve što je željela, nego je Semova sekretarica određivala šta smije, a šta ne. Džuli se osjećala poniženo! Posljednju noć u kući napravila je sebi večeru, morske plodove. Ostatke hrane je stavljala u kanišle i vraćala na isto mjesto. Novi bračni par morao je dobiti besprijekorno čistu kuću. Nakon nekoliko dana kuća je počela užasno smrditi.

Sem je pozvao nekoliko agencija koje su uradile generalno čišćenje, ali nikako nisu mogli da se riješe smrada. Kasnije je objavio da prodaje kuću, ali kad god bi došli potencijalni kupci i osjetili smrad, odustajali bi. Na kraju je Džuli pozvala bivšeg muža i pitala da kupi kuću, on je mislio kako je ovo idealan način da se riješi smrdljive kuće.

Pristao je, ali i želio da isti dan završe sa papirima. Džuli je kupila kuću po deset puta nizoj cijeni, a par je pokupio sve stvari iz kuće, pa i kanišle od kojih je dolazio smrad.