Emotivna veza pevačice Anastasije Ražnatović i nogometaša Sevilje Nemanje Gudelja ide sasvim normlanim tokom iako veći dio godine emotivni partneri žive odvojeno, jer je on u Španiji a ona je u Beogradu. Kako možemo da primijetimo Cecina nasljednica najviše voli da vrijeme provodi u Sevilji i svakodnevno objavljuje slike na društvenoj mreži Instagram kao i video snimke a sada je također ponovno to učinila i to sa jednim posebnim razlogom.

“Naime, danas je taj dan” Već je prošlo godinu dana ljubavi koja uspješno odoljeva svim izazovima romantične veze Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja koja je prošla kroz razne faze do sada, pa je čak i prevazišla porodične nemire koje su u njihovu bajku unijele majke i sestra popularnog sportiste Gudelja. “Srećna prva godišnjica srećo moja! Volim da me voliš” ovako glase emotivne riječi koje je uputila svom dragom Anastasija, iz njihovu zajedničku sliku a tu su naravno i buketi prekrasnog cvijeća i korpe svježeg voća koje je od Nemanje dobila povodom ovog bitnog datuma uz nezaobilaznu posvetu.

Anastasija Ražnatović se pohvalia svojim pratiteljima na društvenoj mreži i jasno je stavila do znanja svima da i te kako uživa, a mišljenje mnogih je i da joj Nemanja ispunjava svaku njenu moguću želju i drži je kao malo vode na dlanu, pa tako da nas nikako ne bi začudilo da u neko dogledno vrijeme zaljubljeni par odluči da svoju vezu krunišu i brakom, što bi nesumnjivo najviše obradovalo balkansku divu i Anastasijinu majku Cecu Ražnatović koja njeguje jako lijep odnos sa svojim budućim zetom.