Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Na operacionom stolu: Nije imao nikakve simptome, a sada je Haris Džinović jako loše! – Alternativa

Ponovo ćemo se dotaći malo vijesti o estradnim ličnostima, koji u posljednje vrijeme imaju pune ruke posla, naročito za vrijeme praznika. Oni pune razne klubove i diskoteke, a više im nisu zauzeti samo vikendi, nego i radni dani. Njima je bitno da džepove pune eurima, a nije im bitno koji je dan.

Među najpoznatijim izvođačima, koji su ovih dana imali najviše zakazanih nastupa jesu Tea Tairović i Đani. Međutim, danas ćemo se posvetiti drugom pjevaču, a u pitanju je Haris Đinović koji već nekoliko godina sa svojom porodicom živi u Beogradu.

On je u jednom luksuznom naselju Senjak uzeo plac, te napravio ogromnu vilu, koja po procjeni stručnjaka vrijedi oko dva miliona eura. Na duštvenoj mreži Insatgram jako je poznata njegova kćerka i svakim danom izaziva totalni haos. Zdravlje nam je najbitnije, a sada je to shvatio i ovaj pjevač.

Haris je već neko vrijeme distancirao se od nastupa, niko ga nigdje ne viđa, a kako pišu srpski mediji on je sada morao na hitnu operaciju i zato ga nema nigdje.

”Uradili su mi laparaskopiju, kojom dolazi do uklanjanja žuči, to bi moglo prouzrokovati ozbiljne probleme, pa ja to želim da riješim na vrijeme, kako ne bi došlo do stvaranja ozbiljnijih zdravstvenih problema. Više volim da uklonim poteškoću, da ne bi bilo prekasno.

Cijeli postupak je trajao 45 minuta, a morao sam u bolnici da budem 24 sata. U tri popodne sam operisan a sutradan sam išao kući, kada su ljekari utvrdili da nema nikakvih poteškoću. ”- ispričao je Haris.