Definitivno jedna od poznatijih pjevačica na našim prostorima jeste Neda Ukraden koja će ostati upamćena po mnogim hitovima koje su pjevane kod raznih generacija. Ona u posljednje vrijeme ne prestaje da iznenađuje svoje fanove i pratioce po društvenim mrežama, kada počne objavljivati razne slike.

Sada je imala hrabrosti da objavi fotografiju u kupaćem kostimu, ali nije obraćala pažnju na sve detalje, odnosno da li će nešto više da otkrije ili ne. Ona je prošle godine boravila u Hrvatskoj na ljetovanju, kako bi prikupila snage za dalje nastupe i uživala u lijepom vremenu.

Pokušavala je maksimalno da uživa, što je pokazivala i na društvenim mrežama. Objavila je jedan selfi, gdje su njene grudi došle u prvi plan. Vidio se gornji dio kupaćeg, ali i vrta na kojem je mnoštvo bora, što je u skladu sa njenim godinama. Ubrzo je uspjela da prikupi veliki broj lajkova, ali su i mnogi komentarisali njen fizički izgled.

Naravno bilo je i pozitivnih komentara , kao što su ”Ljepota”, ”Nedo, super izgledaš”, ”Fantastična”, ”Božanstvena ženo” i slični. Kao i u svakoj drugoj situaciji, tako su i ovdje bila podijeljena mišljenja, nekima se dopada što je pokazala svoje tijelo iako se na njemu jasno vide bore.

I sami znamo da je Neda imala do sada nekoliko estetskih operacija i zatezanje lica, ali bitno je da shvati da to ne umanjuje njenu karijeru, nego samo treba da zna kako da se nosi sa svojim godinama.