Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Na slici su Bojana i Radenko RODITELJI IZ PAKLA: Na trogodišnjem sinu GASILI CIGARETE, LOMILI MU KOSTI, a to nije najgore- Evo kako se brane! – Alternativa

Radenko Brajdič ima 42. godine, a njegova supruga Bojana Jurkovič ima 45. godina, žive u Sloveniji tačnije u Brezju. Oni su osumnjičeni za najgoru stvar koju može jedan roditelj da učini svom djetetu, a to je da su ga zlostavljali na najmonstruozniji način.

Navodi se kako su njegove ručice nasilno držali na peć koja je bila jako zagrijana, te da su po cijelom tijelu gasili mu cigarete. Sve ovo je zabilježeno na izvještaju stručnog vještaka koji je pregleda dječaka i potvrdio njegove povrede.

Monstruozni roditelji pokušali su se odbraniti na razne načine, a jedan od njih je bio da su povrede nastala dok je dječak padao zbog loše ravnoteže i tako se udarao po tijelu. Cijela Slovenija je zgrožena njihovim postupkom i sa svih strane stižu optužbe na njihov račun. Vještak je istakao kako je dječak imao prelom rebara, lobanje, kao i lopatice.

Doktori su utvrdili opekotine po cijelom tijelu, na dlanovima i nogama, a ujedno je utvrđeno da su one nastale kao posljedica gašenja cigareta. Postavlja se sumnja da su roditelji pritiskali dlanove od peć, ali i da su mu lomili kosti. Oni su naravno negirali ove optužbe, te otkrili da je dječak zbog bolesti često padao i povrijeđivao se.

U Sloveniji su apsolutno svi zgroženi ponašanjem ovih roditelja, a ostaje nam da vidimo u narednom periodu šta će se desiti na sudu , te kako će se sanirati dječakove povrede.