Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nabogatija Srpkinja nosi cipele od 200 000 eura, a torba košta kao dva stana u centru Beograda! Evo čime se bavi i koliko zarađuje.. – Alternativa

Kada ste pročitali naslov, vjerujemo da je mnogima od vas prošlo kroz glavu da se radi o Jeleni Karleuši, ali moramo vas razočarati i reći da to nije istina. Naime, riječ je o jednoj starleti koja je od nedavno na sceni, a uspjela je da zaradi mnoštvo novca.

Iako nema veliku popularnost, nego je na samom početku, to nju ne remeti, obzirom da posjeduje veliko bogatstvo. Sada vam donosimo priču o Dijani Janković koju mnogi znaju kao Didi Džej, a stupila je u brak sa Danijelom Rokvićem 2013. godine. Njen muž je poznati IT stručnjak koji dobija ponude za posao iz cijelog svijeta.

Oni su sada u Srbiji, tačnije žive na Vračaru u kući koja se prostire na 500 kvadrata. Otkrila nam je kako ima tri kućne pomoćnice koje vode brigu o njenom gardaroberu, jer zauzima površinu nečijeg stana. Otkrila je i kako će urskoro na cijelom spratu da napravi gardarober, jer ima toliko odjeće da više ne zna šta s njom da rdi.

”Jedan cijeli sprat će da bude u ogledalima , a zidovi će biti u prozorima. Sve će tu da bude moj gardarober, a na jednom zidu ću napraviti sve police da mogu držati obuću. Posjedujem Hermesovu Birkin torbu čija je cijena kao dva stana u centru Beograda. Imam i cipele koje na sebi imaju rolex sat i one su mnogo koštale.”- ispričala je ona.

Kao djevojka je dobro zarađivala, ali nakon udaje njena cifra je dodatno narasla. Sada se nalazi u Majamiju, gdje sa NLB igračem Endru Dremondom snima spot koji košta čak pola miliona eura.