Na internetu imamo priliku da vidimo razne zanimljive stvari koje će nam pomoći da vrijeme brže prođe, naročito kada nam je dosadno. Ovo se sviđa pogotovu osobama koje imaju dosta slobodnog vremena ili u toku dana kada nemaju gdje izaći.

Ovaj zadatak na prvi pogled može da vam izgleda zaista lak, ali morati ćete pokazati svoju inteligenciju. Naime, dokazano je da samo nadprosječno inteligentne osobe mogu da pronađu rješenje za ovu zagonetku.

Vjerujemo da će mnogi od vas uspjeti da riješe ovaj zadatak, a ako uspijete, svakko trebate svoje rješenje napisati u komentare kako biste dokazali svima da ste zaista inteligenti i da vam nije bilo teško doći do rješenja.

Sliku je napravio jedan od najsavremenijih slikara Jorg Dustervald, koji je porijeklom iz Njemačke a već je neko vrijeme usavršio ttehniku i umjetnost skrivanja ljudskog tijela na raznim predmetima. On je i ovdje na pozadinu slike sakrio jednu djevojku.

Slika je postala jako viralna na društvenim mrežama, a mnogi su pogriješili kada su davali odgovore. Nadamo se da ćete vi uspjeti pronaći rješenje, a onda napišite u komentare gdje se nalazi.