Didi Džej ili mnogima poznata po svom imenu Dijana Janković prije desetak godina pojavila se na našoj javnoj sceni. Od kako su je vidjeli, mnogi su je zavoljeli i niko ne može da bude ravnodušan prema njoj, naročito kada je objavila neke stvari iz svog života.

Mnogi su bili u čudu kada su saznali da ova pjevačica u svojoj kući ima lift. Velika prašina se nakon toga podigla, pa su novinari pokušali svim silama da saznaju o kojoj pjevačici je riječ. Kao što smo mogli i misliti uspjeli su u tome.

2013. godine, ova pjevačica se udaje za dvadesetg godina starijeg Danijela Rokovića, koji je jedan od boljih i plaćenijih IT stručnjaka. Oni sada ne žive u Srbiji, nego redovno dolaze kako bi obišli kuću koju imaju na Dedinju.

Skoro su postali roditelji prekrasne djevojčice kojoj su dali ime Dajana. Dijana je opsjednuta modom i odjevnim kombinacijama, nije joj žao potrošiti mnogo novca na skupocijenu odjeću, pa je tako željela i da njena kćerka u pravom stilu izađe iz porodilišta. Na Instagramu j eobjavila sliku bebe na kojoj se jasno vidi da ej svoj bademantil i bebinu benkicu sparila, a jedna benkica košta preko 500 eura.

Ovaj bračni par živi u veli koja se prostire na više od 500 metara kvadratnih, u njoj rade tri kućne pomoćnice, a uskoro žele mijenjati raspored soba u vili, kako bi Dijana jedan sprat iskoristila za pravljenja ormara, obzirom da ima toliko odjeće, torbi i obuće da ne zna gdje više da ih smjesti.