Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Najbogatija srpska pjevačica živi ovdje: Kuža na 2 sprata, a iza štala! Pogledajte kako izgleda unutra! TUŽNO! – Alternativa

Danas kada postoje društvene mreže, dovoljno je jednim klikom počnemo pratiti svog omiljenog pjevača ili pjevačicu i da znamo gdje se kreće, šta jede, kako živi i oblači se. Poznati uglavnom svoj privatni život daju kao na dlanu.

Iz dana u dan ljudi su sve više opsjednuti društvenim mrrežama i misle da na taj način mogu da znaju sve o javnim osobama, što prije uopšte nije bio slučaj. U zadnjih nekoliko godina javne ličnosti su počele medijski da se eksponiraju i pokazuju kako žive u bogastvu i luksuzu.

Trend su najprije započele mlade kolege koje su kupovale skupocijene stvari, predmete i automobila, pa to objavljivali po društvenim mrežama i hvalili se. Međutim, tužno je vidjeti da se i stariji pjevači počinju time baviti, a ne da svojoj publici obezbjede dobre pjesme. Tako je Miroslav Ilić objavio fotografiju na kojoj je ruu stavio u prvi plan, a na njoj je bio Rolex sat.

Rada Manojlović je rođena u selu Čatrež. Njen život nije bio nimalo lak, jer joj je majka preminula kada je pjevačica imala samo 12. godina. Ona je morala od tada da vodi računa o kući i bratu, dok je njen otac pokušavao da zaradi novac kako bi prehranio svoju porodicu. Kada je Rada zaradila dovoljno novca, uložila je u kući da je renovira, ispred kuće se nalazi bijela ograda, dok je iza štala.

Pjevačica je uvijek sa osmijehom na licu i ponosno isticala odakle dolazi, kako je njeno selo lijepo i da je zahvaljujući stoci koja je bila u toj štali uspio otac da odhrani nju i njenog brata.