Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

NAJBOLJA STVAR, KOJU MORATE IMATI! Mašina koja suši, pegla i slaže veš! – Alternativa

Ova mašina će mnogim ženama da bude velika pomoć i da im olakša svakodnevno maltretiranje sa odjećom. Jedna od najkorisnijih kućanskih aparata koji je u posljednje vrijeme predstavljen javnosti. Napokon je ostvaren san mnogih žena.

Ovu mašinu su izmislili FoldiMate u San Francisku, a ona vam olakšava posao pranja, peglanja, kao i slaganja čiste odjeće. Zar ova nije pravo čudo i nešto što svakoj ženi treba?

U mašinu ubacite oko petnaest komada odjeće, a ona će vam poslije nekoliko minuta vratiti čist odjeću, koja je perfektno ispeglana i lijepo složena, tako da je samo možete staviti u ormar. Barem vam stavljanje odjeće u ormar neće biti teško i komplikovano.

Već nekoliko ljudi javilo se da bi kupilo ovu mašinu. Njegov izum započet je 2018. godine, ali fabrika nije željela da je predstavi javnosti dok ne upotpune njen izgled i funkciju. Ukoliko želite da kupite ovaj stroj, trebate da izdvojite samo 700 do 800 dolara biti će vaša. Mnogi su oduševljeni njom jer će vam uštediti snagu , ali i vaše vrijeme.

Aparat funkcioniše po robotnim manipulatorima, te transportnom pojasu. Po odjeći ide vrela para, dok ruke robota lijepo slažu komad odjeće. Ukoliko želite da poboljšate miris odjeće, onda samo dodajte specijalne kapsule.