Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Najljepša Srpkinja ima i najveću stražnjicu! Preko 100 000 eura je potrošila na operacije, ali svi su ostali zgroženi kada su je sada vidjeli.. – Alternativa

Pojam ljepote u današnje vrijeme izgubio je pravi smirenost i sada se cijene stvari koje se plastične i napumpane, dok se prirodnost veoma malo cijeni. Svi žele da izgledaju savršeno, a naročito mlade osobe koje su preko društvenih mreža postale opsjednute i samo posmatraju ”vještačke ljepotice”.

Nekada je bolje postići neku ljepotu na svom tijelu, bez estetskih operacija, ali rijetko koja osoba se odluči na tu varijantu. Nataša Kraun ima srpske korijene, ali sada boravi u Švedskoj, ona pati od posebnog osjećaja, a to je da bude jedinstvena i da se razlikuje od svih na svijetu.

Željela je da ima najveću stražnjic na cijelom svijetu, pa da bi to ostvarila, do sada je imala nekoliko estetskih operacija na koje je potrošila preko 100 000 eura. Iako je do sada postigla svoj cilj, prilikom davanja jednog intervjua rekla je kako ne planira da prestane s ovim, nego će da još ide na estetske operacije.

Na Instagramu je jako popularna i ima veliki broj ljudi koji je prate. Svakim danom iznenadi svoje pratioce sa nekim fotografijama, koje su uglavnom izazovne, i zahvali im se na svoj pažnji koju joj udjeljuju. Svi su ostali u čudu kada je objavila sliku u smeđem kombinezonu, a toliko ju je utegao da se primjeti svaki dio njenog tijela.

Često ističe jedno ”Što veće to bolje” , a nama ostaje samo da vidimo kako će izgledati za par mjeseci, kada uradi još nekoliko zahvata.