Danas je pojam ljepote postao potpuno vještački i prirodnost se uopšte ne cijeni. Zahvaljujući društvenim mrežama, mladi dobijaju neke ideale koje je teško postići bez skupih estetskih operacija, a imperativ je da izgledaju savršeno.

Ima i onih koji pate od posebnosti, a jedna od njih je i Nataša Kraun, koja je rođena u Švedskoj, ali ima srpske korjene. Potrošila je nevjerovatnih 100000 eura na plastične operacije da bi bila žena sa najvećim dupetom na svetu. Iako je još ogromna, medijima je otkrila da neće stati dok ne obori sve postojeće rekorde kada je u pitanju veličina zadnjice.

Prava je zvijezda na Instagramu s velikim brojem pratilaca koji gotovo svaki dan oduševljava provokativnim fotografijama, a sada je zapanjila slikom u probušenom kombinezonu koji otkriva svaki detalj njezina punašnog tijela. Mnogi su na prvi pogled mislili da je potpuno gola te su ponovili njezin moto, što veća to bolje.

Osim bokova, Natasha je tijekom godina povećala grudi i usne, a podvrgla se i nekim drugim korekcijama. U razgovoru s novinarima istaknula je da je ponosna na svoje srpsko naslijeđe te dodala da je pola Srpkinja, a pola Šveđanka. Ovaj put odala je počast svojim više od 2 milijuna pratitelja na društvenoj mreži Instagram, gdje je uslikana odjevena u crni čipkasti kombinezon koji je savršeno pristajao njezinoj punašnoj figuri, pitajući ih u opisu sviđa li im se njezina figura.