Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Najveća vila u Srbiji: Ovo je Ilda Šaulić dobila na poklon od muža! Vila sva u zlatu i svili.. – Alternativa

Čim nam nneko spomene pjevačicu Ildu Šaulić, sjetimo se njenog oca, pokojnog Šabana koji je sa razlogom dobio nadimak ”legenda narodne muzike”. On je bio izvrstan pjevač, koji je u svojoj karijeri napravio mnogo hitova. Tokom života pokušavao je da ugodi svojoj djeci na svaki mogući način, a naročito mezimici Ildi.

Zahvaljujući njegovoj pomoći uspjela je da se probije na estradi i postane popularna, iako ne možemo izostaviti i njen talenat. Ilda se u velikoj mjeri razlikuje od svojih koleginica na javnoj sceni, jer je uvijek bila skromna i zadovoljna sa onim što dobije od svoje publike.

Nikada nismo imali priliku da je vidimo provokativno obučenu, nego uvijek sa ukusom. Dokazala je da nekada ne moramo sve otkriti da bi imali svoju publiku, nego jednostavno trebamo da se razlikuje od ostalih i do posjedujemo lijep glas. O njenim vokalnim sposobnostima se često diskutuje i navodi da je talenat naslijedila od oca.

Ona je od djetinjstva uvijek imala sve i živjela sa porodicom Šaulić u raskošnoj vili. Kada se udala za Bojana Vučkovića ponovo je počela da živi u svili i zlatu, a kako saznajemo prije nekoliko mjeseci muž joj je kupio novu vilu. Svi su se pitali kako ona izgleda u unutrašnjosti, dok Ilda jednom prilikom nije otkrila. Pogledajte i sami slike i uvjerite se u njenu ljepotu:

Šta mislite o tome što sve poznate ličnosti u Srbiji imaju vile!? Smatrate li da su se previše uzvijezdili ili je to ipak normalno!?