Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Najzgodnija žena na svijetu! Usne ne može pomjeriti od silnih operacija: ”Dok ne umrem raditi ću operacije!” – Alternativa

Marija Magdalena ima samo 25. godina , a do sada je uradila toliko estetskih operacija da je postala jako popularna zbog toga i na društvenim mrežama. Iako je nekima ovo pretjerano i nikako se ne slažu s tim da osoba treba da uništi svoj fizički izgled mnogobrojnim operacijama, Marija Magdalena navodi da nikada neće prestati s tim.

Do sada je imala veliki broj bizarnih, pa čak i ekstremnih estetskih operacija na koje je dala oko 100 000 dolara.

Prije nekoliko dana podvrgla se i četvrtoj operaciji nosa, jer želi da joj izgleda kao ”Barbi nos”. Ona se oglasila na društvenoj mreži ”Instagram” i pokazala pratiocima kako izgleda sa zavojima i otečenim licem poslije operacije. Ujedno je iskoristila priliku da im saopšti kako će za sedam dana da ide na sljedeću operaciju kako bi mogla da uradi transplataciju obrva, vilice , kao i usana.

Svaka njena objava izazvala je veliku reakciju javnosti. Mnogi smatraju kako je to dosta, ali Marija Magdalena je jasno rekla da nikada neće prestati sa operacijama, pa čak i po cijenu da umre od njih.

Šta vi mislite o ovome ? Smarate li da je ovo pretjerivanje, te kako vam zaista izgleda Marija Magdalena!?

Pišite nam u komentare!