Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nakon smrti muža, udala se za svekra! ”Neću da se vučem po selu sa muškarcima, bolje mi je da spavam sa svekrom!” – Alternativa

Prije tri godine na duštvenim mrežama pojavila se jedna vema interesantna priča koja je iznenadila sve, ali istovremeno i šokirala. Naime, jedna žena je odlučila da ispriča svoju životu priču, ali očigledno nije znala da će to izazvati buru negativnih komenatara.

Njen muž je iznenada preminuo, a ona je ostala da živi sa njihov četiri sina. U istoj kući živio je i otac njenog preminulog muža, odnosno njen svekar. Neko vrijeme su tugovali, da bi jednog dan anjen svekar upitao je da li želi da se uda za njega.

Kada je čula njegovo pitanje ona je odmah obdila, nije joj bilo jasno otkud mu smjelost da je pita tako nešto. Međutim, kasnije je razmislila i shvatila da bi to bila dobra ideja i pristala je.

”Udala sam se za rođenog oca mog supruga koji je nažalost preminuo, odnosno za svog svekra. Desilo se mnogo neplaniranih stvari, a onda sam shvatila da tako mogu imati njegovu penziju. Ostala sam sama sa četiri sina, nije mi bilo lako s njima i da ih izvedem na pravi put. Sve mi je bilo teže, mnogo sam razmišljala o njihovoj budućnosti , kako će da odrastaju i da li ću moći da ih školujem.

Kada mi je svekra predložio da se udam za njega prvo sam bila bijesna, a ona mi je on objasni da je to za mooje dobro, jer ću tak da dobijem i ja njegovu penziju u slučaju da on umre i neću morati da se brinem za djecu. Razmišljala sam mjesec dana, a onda smo se vjenčali.

Nisam baš ponosna na ovo što se desilo, ali svakako da je jedno od boljih rješenja. S njim imam odnose, jer bolje da sam s njim , nego da idem po selu i vaćarim se sa svima.”