Najpoznatija učesnica prošlogodišnje sezone Zadruge, zasigurno je Dalila Dragojević, koja je samo nekoliko dana nakon ulaska na imanje, napravila javnu prevaru. Iako je sa mužem Dejanom došla u rijaliti, ona je odmah počela pokazivati simpatije prema Filipu Caru.

Na početku je sve to krila od Dejana i uvjeravala ga kako samo njega voli i da on njoj treba da vjeruje, a ne drugim ljudima koji su ga uvjeravali da ga vara. Kao što smo mogli vidjeti, Dejan joj je dugo vremena vjerovao, a onda je za vrijeme Srpske Nove godine, brat mu otvorio oči i od tada se sve promijenilo.

Njihova priča je šokirala javnost, jer niko nije mogao da vjeruje kako se Dalila ponaša i šta je sve spremna da uradi na oči svog supruga, dok je bilo i onih koji su počeli podržavati Dejana, koji je sve to gledao. Obzirom da je osjećao preveliku ljubav prema njoj nije imao snage da se od početka bori sa svima, nego se pravio da ništa ne primjećuje.

Tokom rijalitija potezale su se razne teme, a jedna od njih bila je i da se Dalila bavi crnom magijom, te da je tako uspjela zadržati Dejana, ali i držati ga daleko od porodice. Ona je tokom razgovora sa Filipom rekla kako je na sudu sa Alenom, koji je u nekoliko navrata govorio da se ona bavi crnom magijom.

Suđenje već traje oko četiri godine, ali zbog stalnim odgađanja ne znaju kada će se konačno završiti.

Šta vi imate da kažete o njenom ponašanju u Zadruzi!?