Svi koji su pratili medije u to vrijeme, znali su da je Željko Ražnatović Arkan bio opsjednut Svetlanom Cecom. Nije želio da je dijeli ni sa kim, a bio je spreman da uradi apsolutno sve za nju. Svi znamo da ju je mnogo volio, ali da je baš ovoliko da je bio spreman da da cijelo bogatsvo za nju, ee to nismo znali.

O njihovoj svadbi se govorilo mjesecima, pa čak i godinama. Široke narodne mase vodile su računa o svakom detalju i na kraju su rekli da je njihova svadba zapravo ”svadba decenije”.

Koliko su bili popularni, govori i činjenica da se njihova svadbe mogla gledati na malim ekranima, odnosno svi koji su željeli da prisustvuju događaju na neki način komotno su mogli. Lidija, sestra poznate pjevačice, prodavala je Cecu Arkanu, a on koliko god bi joj davao novca, njoj nije bilo dovoljno i tražila je još.

Vadila se na činjenicu kako je Ceca mlada i zaslužuje više novca, a Arkan je bio široke ruke i samo vadio novac za kupovinu svoje miljenice. Vidjelo se da je dao nekoliko buntova novca , a obzirom da Lidija nije odustajala na kraju joj je Arkan dao kofer sa novcem, dva rolex sata i dijamantnu ogrlicu.

Šta mislite da li je uredu što je Arkan dao ovoliko novca ili mislite da je ipak malo pretjerao?

Pišite nam svoje mišljenje u komentare!