Mnoge ženske želje su se sada ostvarile. Svi su veoma srećni. Ovo je čudo, svi to zovu prava nova mašina. Ovo čudo je napravljeno 2018. godine i od tada je u prodaji i olakšalo je život milionima ljudi.

Za nas je stigla nova budućnost. Budućnost je došla, 21. vijek, i donio nam je mnogo korisnih uređaja koji vam mogu olakšati život i znatno ga ubrzati. To se konačno svima ostvarilo. U San Francisku su sada izmislili mašinu pod nazivom FoldiMate, koja pere, pegla i slaže uredno oprane stvari. Zar ovo nije idealna stvar.

U mašinu je potrebno staviti najviše 15 stvari, a ne više jer mašina ne može da radi svoj posao. Posle samo jednog minuta vratiće ih čiste ali i lijepo sastavljene, a vi samo treba da ih pokupite, stavite u ormar i sav posao je gotov. To može svako.

Sve ovo se može postići zahvaljujući pojasu koji svi nazivaju transportom i robotskim manipulatorima. Vaša odjeća će biti popravljena vrelom parom. -U ovu mašinu možete dodati posebne kapsule koje će vašoj odjeći dati poseban miris i mekoću.

Pogledajte video kako funkcioniše ovo čudo tehnike