Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Napravila skandal i pobjegla kada je vidjela budućeg muža: ” Ja sam gradska riba, a doveli ste mi seljačinu iz Medveđe!” – Alternativa

Gordana Anđelković napravila je potpuni haos, tokom snimanja emisije ”Brak na neviđeno”, kada je ugledala mladoženju kojeg joj je ekipa emisije dovela da se uda. Njoj se očigledno on nije nikako dopao, pa je počela odmah da pokazuje u kolikom je šoku. Čak je zahtjevala od voditeljice da se ova emisija nikako ne emituje, niti da se pokazuje njen lik.

Gordana je na samom početku emisije opisivala sebe i rekla da je jako impulsivna osoba. Otkrila je i da ima problema sa bijesom, zbog čega nekada mora da ga kontroliše, da joj je teško, ali kako uspijeva u tome. Međutim, kada je vidjela potencijalog mladoženju, nije mogla da se obuzda, pa je pokazala kako to izgleda kada je zaista bijesna.

Miloje Jovanović je bio mladoženja koji se također prijavio za ovu emisiju. Gordana čim je stala pored njega upitala ga je odakle dolazi. On je odgovorio da je iz Medveđe, na šta mu je ona samo rekla ”ćao” i odmahnula rukom. Rekla mu je odmah kako nije njen tip i da ne želi da ga uvrijedi, ali da joj se jednostavno ne sviđa. Naglasila je kako joj se ne sviđa ninjegov stil oblačenja, kao ni to što nije iz Beograda.

Nakon toga je počela napadati voditeljicu, kako joj nije pronašla dobrog mladoženju, pitala ju je o čemu je razmišljala, te vidi li kako izgleda ona, a kako on. Počela joj je govoriti da ona ide s njim na piće, a da je joj trebala izabrati nekog zgodnog beograđanina. Kada ju je voditeljica upitala šta to fali Miloju, ona je rekla kako je ona gradska riba, a njoj je dovela nekog seljaka iz Medveđe.

Počela je poslije toga prijetiti voditeljici i zahtjevala da se ugovor koji je prije snimanja emisije, pocijepa. Nije dozvoljavala da se ova emsijija emituje, jer ona više neće da bude njen učesnik.

Naravno emisija je emitovanja, a Gordana postala glavnna tema ismijavanja u Srbiji i regionu. Kako je sve to izgledalo pogledajte u narednom videu: