Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Napustila Srbiju i ostavila poruku svima: Jovana Jeremić otišla sa kćerkom.. – Alternativa

Već neko vrijeme Jovana Jeremić je u žiži javnosti i u centru interesovanja svih medija kako u Srbiji , tako i u regionu. Ona je prije deset godina počela da radi kao voditeljica na ”Happy televiziji’, nju su tu mnogo cijenili od samog početka i nikada nije mogla da se sretne sa negativnim komentarima.

Međutim, prošle godine prelazi da radi na ”Pink” televiziju, po nagovoru Željka Mitrovića i gdje postaje voditeljica Jutarnjeg programa. Nekoliko puta je istakla kako joj je najveći problem što nema dovoljno vremena da se posveti porodici, ali skoro je došlo i do razvoda , pa se mnogi pitaju da li je njen posao glavni razlog.

Dešavalo se da zbog svojih komentara bude na meti mnogih, pa često čujemo kako ona nije prava žena i da za majku ima neprikladno ponašanje. Naravno kao i uvijek ima podijeljenih ljudi, pa oni koji je podržavaju govore kako je ona požrtvovana majka, koja svaki slobodan trenutak posvećuje svojoj djevojčici.

Čak su željeli da pokažu i demant pa su objavili sliku gdje je Jovana naglasila da ide na odmor sa svojom kćerkom. Ona je željela da svoj godišnji iskoristi, tako što će sa kćerkom da bude daleko od medija, pa je napustila Srbiju već prvi dan odmora. Vjerujemo da će uživati u zajedničkim trenucima.

Da li vi volite ovu voditeljicu!? Smatrate li da je zaslužen prešla na Pink televiziju!?