Aca Lukas i njegova koleginica Jelena Karleuša u velikom ratu su već neko vrijeme, a sada su svoj odnos još više upropastili zbog odnosa svojih koleginica Ane Nikolić i Milice Pavlović, koje imaju konflikt zbog pjesme ”Provereno”.

Aca Lukas je javno rekao kako je na strani Ane Nikolić koja je već snimila demo verziju za pjesmu ”Provereno” koja se kasnije našla na posljednjem albumu Milice Pavlović. On je na svom profilu na Instagramu jedan dan objavio izvedbu Ane Nikolić za pomenutu pjesmu i napisao ”bravo”, što je očigledno mnogo naljutilo Jelenu i od tada je počela da ga proziva.

”Ma kakav je ovo čin? Šta se ovo dešava? Sve da vas je sram i stid! Dajem aposolutnu i maksimalnu podršku Milici Pavlović! Na estradnoj sceni sam preko trideset godini i nikada do sada nisa imala priliku da vidim ovakve stvari. Nekada najpoznatiji ‘pjevač’, a sada ne može da se kontroliše i makne od kokaina. Očigledno mu je to izazvalo veliko oštećenje na mozgu i ne može da se kontroliše, a naročit da pjeva. Došao je u situaciju da može samo da piše gluposti i da ulazi u svađe sa ženama.

Moj mozak malo bolje radi pa mogu i da pjevam i da plešem, pišim. Samo vam mogu poručiti da vi narkomančine ne ser*ete i ostavite Milicu na miru, kao i njenu pjesmu! Nemojte da me ljutite, jer mene ne možete nikako da zastrašite, kao što radite ovoj jadnoj djevojci. Kako vaas nije sramota? Budale jedne matore! Lako je pokazivati snagu nad slabijim od vas!”- rekla je Jelena.

Lukas je istakao kako je zatečen, jer se Jelena ponaša ovako nekulturni o isfrustirano, ali da razumije jer nije joj dobro, obzirom da joj je suprug izgubio nekoliko utakmica i nije donio dovoljno novca da zadovolji sve njene potrebe.