Donosimo još jednu priču koja je obišla svijet za jako kratko vrijeme. Momak koji je podijelio ovu priču želio je ostati anoniman, on je jednostavno morao sa nekim da podijeli šta mu se dogodilo, da ne bi eksplodirao, rekao je:

‘Moram da napišem kako mi se dogodilo nešto što niko ne može ni sanjati da mu se dogodi, a kamoli da doživi to. Ja inače jako puno radim, na putu sam non stop, moja majka živi sama, finansijski je stabilna žena, radi, ali nisam zna0 da može raditi poslije posla’.

‘Vratio sam se u svoj rodni grad nakon nekoliko mjeseci i samo sam se htioo odmoriti od poslovnih obaveza, od pretjeranog razmišljanja, pa sam odlučio naručiti neku gospođu da me zabavi, što sam i uradio pozivom’.

‘Nazvao sam i nisam pitao ni za ime ni za bilo šta, ali kada je gospođa došla i kada sam otvorio vrata vidio sam svoju majku, bio sam šokiran, noge su mi se odsjekle jedva sam stajao od šoka. Moja majka je pored svog posla odlučila da se bavi pro*titucij0m, ne mogu da vjerujem. Od sramote smo oboje propali u zemlju’.