Iako je u većini svijeta zakonski priznata samo monogamija odnosno brak i veza između dva partnera i poligamija je u većini država i kažnjiva ima onih koji žive na taj način iz različitih razloga.

Tako smo nedavno pisali o Ivanu iz Rusije koji ima tri žene jer želi da ima veliki broj djece a ko krajnji cilj je sebi postavio da ih ima 50. Iako je poligamija uglavnom vezana za islam postoje čitave zajednice ljudi drugih vjera koje praktikuju poligamiju posebno u Americi a mi danas donosimo priču u jednom bračnom paru koji je odlučio da svoj brak osvježi novim egzibicijama.

Naime Nik i njegova supruga su u braku već 15 godina a u međuvremenu su sa njima počele da žive još dvije žene i sve tri žele da ispune očekivanja svog muškarca. Naime njih tri su zaposlene dok Nik ne radi a svi žive zajedno u jednoj kući i spavaju u jednom krevetu i kako kažu to savršeno funkcioniše. Nik Dejvis koji ima 39 godina je u braku sa Ejpril koja je istakla da je ona jako zahtijevan u krevetu i na svu sreću ona sada ima pomoć po tom pitanju.

Ejpril je otkrila da ni njegove se*sualne navike nisu toliki problem koliko je to njegova osebujna ličnost. On smatra da ne treba da radi i sebe poredi sa kraljem na šahovskoj ploči koji se skoro nikada ne pomjera za razliku od kraljice. Inače Nik i Ejpril su se upoznali dok su studirali i zajedno su već 15 godina. Drugu ženu koju su uveli u svoj brak, Dženifer, Ejpril je upoznala na poslu i kako kaže znala je da će se svidjeti njenom mužu. Prošle godine im se pridružila i Daniele.