Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Naša manekenka poslije 13 godina BRAKA SA ŠEIKOM OTKRIVA KAKO JE ŽIVJELA: Jelena bin Drai odrekla se pravoslavne vjere, a evo šta joj je još zabranjeno! – Alternativa

Zadnjih dana često možemo da čitamo razne natpise o brakovima poznatih ličnosti, a rijetko smo imali priliku da čujemo pozitivne priče, kako su naše djevojke otišle na zapad i tamo se snašle. Mnoge imaju želju da posjete Ujedinjene Arapske Emirate, ali rijetko kojoj se to ostvari, a pogotovu da se uda za šeika.

Jedna je naša djevojka zaista imala velike sreće, a u pitanju je Jelena bin Drai. Ona je 1998. godine ponijela laskavu titulu miss bivše Jugoslavije, a svi znamo da je u to vrijeme na našim prostorima bio težak život. Njoj je ova titula mnogo dobrog donijela, što će se kasnije odraziti na cijeli njen život.

Nakon što je ponijela titulu misice, Jelenu su pozvale mnogobrojne italijanske modne agencije nudeći joj posao. Njoj je od tada krenuo život i posao na bolje, putovala je po cijelom svijetu, išla na revije u Dubaji, gdje je i upoznala bogatog šeika. On ju je pozvao na piće i ona je pristala.

Kasnije su stupili i u vezu koja je trajala svega tri mjeseca, a onda joj je ponuđen brak. Obzirom da je on neko ko poštuje običaje, kako svoje tako i tuđe, oni su doletili u Valjevo kako bi on zamolio njene roditelje za Jeleninu ruku. Vjenčanje je napravljeno po srpskim običajima, a šeik je Jeleninom bratu čak platio za njenu ruku. Jelena je priznala kako je on tada njenom bratu gurnuo svežanj sa novce u džep, a da je njen brat sutradan došao kod njih da vrati novac, jer mu je bilo neprijatno obzirom da su bile velike sume novca.

Zajedno slave Vaskrs, boje jaja, a sada imaju četvero djece i uživaju u svojoj porodici. Jelena iako ne bi morala da radi jer imaju mnogo novca, želi da doprinese svojoj porodici i svakodnevno odlazi na posao.