Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nastaje HAOS! Naredba Vladimira Putina: Ovo se mora završiti u roku od 72 sata! – Alternativa

Iako se još uvijek ne završava agresija Ruske vojske na Ukrajinu, svakodnevno pokušavamo saznati kakvo je stanje kod njih i šta se sve može očekivati. Iako je gotov cijeli svijet ujedinio se i dao podršku Ukrajini, Vladimira Putina to ne sprečava u njegovoj namjeri.

Ono od čega gotovo svi strahuju jeste upotreba nuklearnog oružja, obzirom da je sam Putin jednom prilikom rekao da sva vrsta oružja treba da bude u pripravnosti. Nadaju se da neće dći do toga, ali isto tako svi su se nadali da neće doći do rata, a ipak jeste.

Nekoliko dana se več održavaju pregovori između Rusije i Ukrajine, kako bi došlo do završetka rata, ali poslije svakog sastanka delegacije, ništa nije dogovoreno i ponovo bi sastanak bio zakazan za sutra.

Vladimir Putin je dobio mnoge sankcije od Evropske unije i Amerike, ali on nastavlja po svom. Koliko je odlučan u svojoj namjeri pokazuje i činjenica, da je tražio spisak svih zemalja koje su se uključile u potvrđivanje sankcija prema njegovoj zemlji, kako bi mogao na neki način da im se osveti. Osim toga, jednom je pokazao da želi da se rat završi, pa je rekao svom generalu da ima rok od 72 sata da sve prestane.

Otkrio je kako je došlo do gotovo svakog razaranja vojne infrastrukture u Ukrajini, te nema potrebe da više narod trpi, uznemirava se i broji žrtve, kako od strane ukrajinaca, tako i Rusa.