Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nataša Bekvalac progovorila o pjevačica koje su u svijetu prosti..cije! ”Sada će me razapeti na krst!” – Alternativa

Dok je nastupala u jednom prestolničkom klubu, Nataša Bekvalac pojavila se u jednoj zaista izazovnoj odjevnoj kombinaciji, koja nije mogla ostati neprimjećena. Ujedno je iskoristila priliku da progovor o glavnoj temi, koja je ovih dana u svim medijima, a to je o elitnoj prostituciji.

Nataša je jedna od onih osoba koja će bez dlake na jeziku da kaže sve šta misli, ne plašeći se osude derugih ljudi. Uvijek je držala do sebe pa čak i kada su joj se dešavale loše stvari u životu. Smatra da žena treba da zna gdje joj je mjesto, a ne da dozvoli da loše priče sputavaju je.

”Nikada nisam čula da se neka moja koleginica (pjevačica) bavi prostitucijom . Nije u pitanju bijelo roblje, pa da žene budu prisiljene to da rade. Sigurno će sad svako da me razapne na krst, ali zaista je tako. Žene koje se bave time, rade to jer žel i vole, a ne iz razloga da ih je neko prisilio.

Najbolje bi bilo da dođe do legalizacije toga, pa da svima bude lakše. Sigurno bi i mi obični ljudi imali neke koristi od svega. ”- ispričala je Nataša.

Ona je uvijek važila za jedno kulturnu ženu , koja je birala riječi kojima se izražava. Nije željela da svoju karijeru gradi na lošim pričama i skandalima, iako joj je život često to nametao.

Jeste li vi ljubitelj pjesama Nataše Bekvalac? Šta mislite o cijeloj ovoj situaciji koja je postala glavna tema u regionu!?

Pišite nam svoje mišljenje u komentare!