Internet je prepun raznih stvari koje nas mogu i rastužiti i nasmijati, ali u isto vrijeme da izazove razne emocije u nama. Nismo ni svjesni u kakvom svijetu živimo i da se oko nas nalaze razne osobe , koje će nam naškoditi radi svog zadovoljstva i sreće.

Šest muškaraca odlučilo je da uradi gnusnu stvar, koju niti jedna normalna osoba ne bi pomislila, a kamoli uradila. Oni su opkolili ovu djevojku smatrajući da je nezastićena i željeli napraviti užasnu grešku, odnosno da je sek**lno maltretiraju.

Krenuli su prema njoj svi i onda je opkolili. Počeli su jedan po jedan da je dodiruju, a ona je bila nemoćna i molila ih da je ne diraju. Međutim, oni nisu marili za njene riječi i samo su se smijali. Djevojka se ustvari pretvarala da je nemoćna, nakon čega je samo skočila i počela da ih tuče jednog po jednog.

Sve vještine koje je znala iskoristila je protiv njih, te za kratko vrijeme savladala svih šest momaka koji su željeli da joj naude. Nekada je dobro da znamo osnovne vještine odbrane kako bi mogli da se zaštitimo u ovakvim situacijama, jer nikada ne znamo kakve osobe mogu da se pojave oko nas.

Ljudi nisu isti, pa je nekom svejedno da vas napadne i nanese vam povrede, kako fizičke tako i psihičke.