NAŽALOST! OSLIJEPIO JE SAŠA KAPOR! Ne mogu da vjeruju da mu se to ipak desilo! Mnogi su se plašili i desilo se! – Alternativa

NAŽALOST! OSLIJEPIO JE SAŠA KAPOR! Ne mogu da vjeruju da mu se to ipak desilo! Mnogi su se plašili i desilo se!

Kao što i sami znate iz dana u dan nam stižu mnoge vijesti raznim velikim zvijezdama koje su na meti medija. Međutim u posljednje vrijeme na ,eti medija najviše su pjevači.

Pored pjevača na meti medija takođe su i njihove porodice i sve što je vezano za njih.

Međutim sada mi za vas imamo jednu priču koja je mnoge šokirala i niko ne može da vjeruje da se nešto ovakvo desilo. Pogeldajte o čemu se radi.

Naime, glavna osoba za oav j naš post je poznati pjevač Saša Kapor. Kao što znate to je pjrvač koji imaju jako bogatu pjevačku karijeru i mnogi ga vole.

To je nešto što ga je održavalo na estradi jer su ga voljeli kako mlađi tako i starija populacija te je mnogima biop čak i uzor.

Ali i pored toga u posljednje vrijeme se jako puno govorilo o tome kako Saša vodi bitku sa očima jer je imao jako tešku bolest i svi su bilu strahu da će oslijepiti.

Međutim kako je vrijeme prolazilo nažalost to se desilo da je Saša oslijepio. Iako mnogi nisu mogli da vjeruju to se ipak desilo.

Šta će biti sa njegove karijere ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *