Početkom 21. stoljeća mnoge stvari počele su se mijenjati. Žene su od tada simbol za ljepotu i mnogo više vremena provode uređujući se kako bi izgledale što ljepše i atraktivnije. Jednostavno žele da plijene svojim izgledom, a to im svakako i uspjeva.

Da bi uspjele u svojim namjerama moraju od mnogo toga da se odreknu, kako od raznovrsne hrane, tako i da jednu isključivo zdravo i da redovno treniraju kako se ne bi lijepile masne naslage za njihovo tijelo. Već je postalo sasvim normalno da žene nemaju nikakve dlake na svom tijelu!

@itsyagirlaimeeinghigher

Ditched the razor for almost 10 years now… & never looked back 🤷‍♀️😁 #sendit #yolo #OscarsAtHome #hairy #fyp #livemusic #natural #bodyhair #bodyhairisnormal

♬ First Class – Jack Harlow

Danas smo za vas pripremili jednu zaista zanimljivu priču, za koju vjerujemo da će vam privući pažnju. Pokazati ćemo vam neke osobe koje se ne stide dlačica na svom tijelu, nego se ponose njima i pokazuju tijelo javnosti iako se jasno vide dlačice.

Takva je i manekenka Ejmi koja ne želi više da upotrebljava brijač, naročito na bikini zoni. Ona je već nekoliko klipova objavila na svom TikTok profilu, kako pozira u bikiniju, ali iako ima savršenu liniju i tijelo, opet svi primjeti tamo dole njen grmić. Ona je rekla kako joj to ne predstavlja problem, jer da dlake ne trebaju našem tijelu, ne bi ni rasle. Dosta ljudi ju je pohvalilo, jer je tako samouvjerena.

Neki muškarci su se javili, te istakli kako ovo i ne izgleda toliko loše, koliko je predstavljeno i da nisu gadne. Bilo je i onih koji su govorili kako najviše vole kada im djevojka izgleda prirodno, te da joj se dive.