Estrada je najviše pogođena virusom koji je dvije godine obustavio gotovo cijeli svijet. Svi znamo da su estradne ličnosti navikle na raskošan i lagan život, gdje su mnogo novca trošili svakodnevno na razne gluposti, ali isti su i zarađivali lako i brzo. Kako je nastala pandemija to se promijenilo.

Naime, oni su nastavili da troše istim intenzitetom, ni ne sluteći da će se epidemiološka situacija pogoršavati i da neće moći održavati koncerte kako na Balkanu, tako i u ostatku svijeta. Granice za mnoge od njih bile su zatvorene. Stanje je iz dana u dan bilo sve gore, i nije se vidio kraj svemu tome.

Goca Tržan jedna od popularnijih pjevačica na našim prostorima, nije se oglašavala povodom ove situacije, davala negativne komentare niti je kukala kako nema novca, kao što su mnoge njene kolege radile. Čak je uspjela da snimi jednu pjesmu tokom pandemije. Ali, onda je od K1 televizije dobila ponudu da sa svojim suprugom snima blastiti rijaliti, odnosno da budu cijelo vrijeme pod kamerama, što su oni pristali.

Pjevačica je u svom posjedu imala dva stana, ali jedan od njih morala je prodati kako bi mogli izmjerii sve troškove koje su imali. Obzirom da nije imala dugo nastupe, očigledno je potrošila sav novac, pa im je ovo dobro došlo i za preživljavanje.

Tom prilikom izjavila je kako joj je sad teško, te ukoliko ovo nastavi ovako postoji velika mogućnost da završi u narodnoj kuhinji, jer kod kuće neće imati šta da jede.