Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ne skida osmijeh sa lica: Tanja Savić u zagrljaju drugom muškarca! Draško Stanivuković postao prošlost!? – Alternativa

Već neko vrijeme u samom centru pažnje jeste pjevačica Tanja Savić. Najprije se o njoj pričalo dok je vodila bitku sa bivšim mužem oko nasljedstva za djecu, a nakon toga se govorilo da je u ljubavnoj vezi sa mladim političarem Draškom Stanivukovićem.

Dugo vremena se govori o njihovoj tajnoj vezi, iako nisu često viđeni zajedno. Predpostavlja se da Tanja zbog poslovnih obaveza nema mnogo vremena da posveti Drašku, koji je inače gradonačelnik Banja Luke, pa ni on nema mnogo slobodnog vremena da hoda gdje god želi.

Svaki vikend Tanja negdje gostuje, kako u inostranstvu, tako i u našoj zemlji. Još uvijek se ne zna tačno u kakvom su odnosu ovo dvoje mladih, a sada se pojavila fotografija na kojoj vidimo Tanju u zagrljaju sa drugim muškarcem. Radi se o Aleksandru Miliću Mili, koji sigurno sarađuje sa ovom pjevačicom.

Mili je odlučio da se posveti karijeri Tanje Savić i on će producirati njen sljedeći album. Obzriom da znamo koliko je predan ovom poslu, sa sigurnošću možemo reći da će Tanja imati velike hitove.

Mišljenja o ovoj pjevačici su podijeljena! Mnogi misle kako je jedna od kvalitetnijih i kulturnijih ženskih izvođača na našoj sceni, ali šta vi mislite?

Pišite nam u komentare šta mislite o njoj!