Kada je kandidat Viki Miljković, Nermin ostao posljednji na sceni sa svojim protivnikom Davidom Aleksandrom Josikovskim, njoj već tada nije bilo dobro i nije mogla vjerovati šta se dešava. Ona je osjećala ogromnu napetost.

Već tada se moglo primjetiti da Viki ima užasnu tremu, što je primjetila i njena kuma Svetlana Ceca Ražnatović, koja je prišla do nje i uhvatila je za ruku kako bi joj pružila snagu i podršku. Uz nju je ostala cijelo vrijeme, stalno joj nešto šaputala i pokušavala da je umiri. Kada su proglasili pobjednika Ceca je prva skočila i počela čestitati kumi.

Novinari su iskoristili priliku da Viki upitaju nekoliko pitanja, a ona im je odgovorila:

”Zaista ne znam kako sam uspjela sve ono da preživim. Toliko sam bila sretna i uzbuđena, da nisam bila svjesna šta se dešava oko mene. Sa Nerminom se nisam još ništa dogovorila, ali vjerujem da ćemo prvu pjesmu zajedno da odradimo, i biti će mi to veliko zadovoljstvo. Nermin je zaista poseban, divno dijete koje dolazi iz takve porodice. Nemam riječi za njega, zaista je lijepo vaspitan. ”

-Jeste li primjetili da je nekom drugom članu žirija krivo , jer je baš vaš kandidat pobijedio!?

”Ne mogu griješiti, nisam primjetila. Svi smo se međusobno radovali i bodrili jedni druge. Mogu samo da se zahvalim svojim kolegama. Ceca je danima i noćima provela vrijeme sa mnom. Od početka ona je pružala podršku Nerminu, vjerovala u njega i njegov uspjeh, a kada su rekli da je on pobjednik kuma se radovala kao da je njen kandidat. I ostale kolege su bile uz mene. ”

Viki je istakla kako će u narednom periodu Nermina da vodi na svoje nastupe, kako bi polako počeo da se opušta i stvori svoju publiku.