Mnogi su mišljenja da prema starijim ljudima moramo pokazivati više poštovanja, ali ima i onih koji od prevelike pažnje ili brige oko njih, počnu da se prenemagaju i pretjeruju u svemu, jer žele još više pažnje za sebe.

Sada smo za vas pripremili jednu priču, a vi ćete na kraju da procijenite šta je u pitanju i da li je ispravno komentarisanje ove djevojke. Naime, ona je na svom profilu objavila kako joj nimalo neće biti žao kada joj djed umre, jer nije zaslužio da ga žali.

”Roditelji od mog oca jako su stari, djed ima 77 godina, a baka 75. Kada ih vidite izgledaju kao i svaki drugi tipični stariji bračni par. Baka je nešto posebno što imamo u svojim životima, ona je Kineskinja i njeno srce je tako čisto i ne iskvareno. Ali, djed je ogromann problem. Većeg baksuza od njega nisam vidjela u životu. Mnogo operacija je imao u životu, zbog čega mu je u velikoj mjeri ograničena pokretljivst i baka zbog njega mora sve da radi.

Svaki dan mora da čisti kuću, priprema mu po nekoliko obroka, hrani ga ako ne može sam, čak ga je i nekolik puta sama okupala. Ali, ono što nas sve nervira, a naročito mene jeste kako se on ponaša prema njoj. Tretira je bukvalno kao kućnog ljubimca.

Ona idalje ne zna perfektno engleski, pa joj on namjerno pravi razne situacije kako bi se ona izblamirala i drugi da je ismijavaju. Iskreno, uopšte mi neće biti žao kada umre, jer nije zaslužio da ga žalim. ”- napisala je ona.