Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Neda Ukraden OSTALA BEZ 3 STANA, 4 LOKALA I KUĆE: Uložila sav svoj nova pa doživjela ŠOK – Alternativa

Pjevačica Neda Ukraden bila je među nekim od najpopularnijih boraca u Jugoslaviji, ali nakon rata koji je zadesio bivše republike nije imala lagodan život.

Neda je rođena u Imotskom, ali je odrasla u Sarajevu, odlično je zarađivala i ulagala u nekretnine, međutim, kasnije je sve to izgubila.

“Kao jedan od najuspješnijih i najbogatijih pjevača u bivšoj Jugoslaviji, bio sam vrijedan i veoma popularan. Zarađivao sam od ploča i koncerata, ulagao u nekretnine. Uložio sam u tri stana u Sarajevu, četiri poslovna prostora, kuca u Imotskom,kuca na moru…Ima samo kuca na moru i skoro da ne ide.Sve ostalo je opljackano,unisteno i devastirano.Sto znaci – gledaj u buducnost i uzivaj u svakom danu. a on je osigurao – puj, štuka, ne važi. Naravno, desilo se, nisam mogla ništa da promenim”, rekla je Neda Ukraden u emisiji “Magazin In”.

Pevačica je otkrila i zašto se plašila tokom protekle godine.

“Plašila sam se da se ne razbolim, plašila sam se za porodicu. Da ne pričam o poslu, ali nekome je sinulo, evo, recimo, Jovane. Dok se jedan mrak, sledeće zore. Ali svi smo mi pobednici. slavimo život i nemam zbog čega da žalim“, rekla je Neda, koja je posle toliko decenija uspešne karijere i dalje posvećena poslu, ali i porodici.

Pjevačica ima 71 godinu i važi za jednu od najljepših i dotjeranih dama na estradnoj sceni.