Naša popularna pjevačica Neda Ukraden još jedna je osoba sa javne scene koja je odlučila da napiše svoju autobiografku knjigu, te samim tim će otkriti nekoliko zanimljivih tajni iz svog života, koje je godinama skrivala. Mislila je kako je sada idealno vrijeme da sve otkrije u javnost.

Odlučila je da u knjizi najviše govori o svojim najtežim periodima, kada nije imala ništa, ostala bez svega. Iako je rijetko koja osoba znala za pravu istinu , ova pjevačica je 1992. godine zajedno sa svojom porodicom završila na ulici bez igdje ičega.

”Sve sam ispisala, knjiga je gotova, samo treba još da sredim neke stvari prije nego je izdam. Našla sam nekoliko predivnih fotografija koje ću iskoristiti za svoju knjigu. Ovdje sam ispričala priču o sebi, svom žiovtu, cijeloj karijeri od početka do sad, u kojem sam sve gradovima bila i živjela, cijeli jedan muzički milje sam opisala. Ali, sam se dotakla priče i o svojim kolegama. Moći ćete da pročitate kakvim sam sve poznatim ličnostima pjevala, od toga kako sam bila kod Josipa Broza Tita, pa do Muamera Gadafija.

Dotakla sam se i nekim ljubavi o kojima do sada nisam imala prilike da govorim. Razne tajne sam otkrila. Progovorila sam i o najvećoj boli koju sam doživjela 1992. godine. Teškom periodu kada su moji roditelji i ja ostali bez igdje ičega, izbačeni na ulicu, te kako mi je trebalo nekoliko decenija da sve to vratim. Svu bol sam sama nosila, ali uz mnogo napora uspjela sam da pobjedim.”- istakla je pjevačica.

Nada je iskoristila priliku da kaže i nekoliko lijepih riječi za svoju prijateljicu Marinu Tucaković koja nas je skoro napustila, te da se takav autor više nikada neće pojaviti ni roditi.