Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Neda Ukraden u 71. godini skinula sve za sebe! Baka sramoti porodice! Noge u prvom planu, a vidi se i … – Alternativa

Od kako je počela da objavljuje svoje slike po društenim mrežama, Neda Ukraden je počela da skreće veliku pažnju javnosti na sebe. Mediji samo čekaju šta će ona novo da objavi, a široke narodne mase su jako raspoložene da je uvijek komentarišu i traže dlaku u jejetu.

Ona je po mišljenju mnogih jako zgodna za svoje godine i nikada ne bismo rekli da broji 71 godinu. Međutim , neki smatraju kako ipak pretjeruje i da ne treba ovako da se ponaša i oblači, obzirom na njene godine, i da joj to nikako ne pristaje. Često na medijskim portalima možemo pročitati kako treba da se stidi, jer ovako samo sramoti svoju porodicu.

Kada su topli dani ona ide na mnoga ljetovanja i tada pravi slike u kupaćim kostimima, koje objavljuje po svom profilu na Instagramu. Neda često kaže kako joj je najdraže godišnje doba ljeto i da jedino tada maksimalno uživa. Sunce joj poboljša raspoloženje i odmah počinje da pozira kako bi napravila slike.

Međutim, sirokoj narodnoj masi na našim prostorima ne godi kada vide da žene u ovim godinama se oskudno odijevaju, a naročito da objavljuju slike u kupaćim kostimima. Ioanko je ona pjevačic,a ipak treba da se ponaša u skladu sas vojim godinama. Prošle godine je bila većinu vremena u crnoj Gori, a mnogi se pitaju gdje će ove godine da ljetuje!

Šta vi mislite o ponašanju ove pjevačice, smatrate li da je ispravno ili ipak treba da se ponaša kako dolikuje njenim godinama!? Pišite nam u komentare svoje mišljenje.