Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nekad bila BOMBASTIČNA RIBA, pojavile se slike koje nikad do sad niste vidjeli! Evo kako je Zorica Marković izgledala kad se prvi put udavala! – Alternativa

Došlo je do velikih promijena od sadašnjeg perioda i prije otprilike pedesetak godina. Sada je mladencima najbitnije da naprave što veću i luksuzniju svadbu o kojoj će svi govoriti, dok je prije mladima bilo najbitnije da se skuće i imaju svoj dom, gdje će zajedno živjeti i osnivati svoju porodicu.

Današnja tema nam je Zorica Marković, kojoj je vrijeme da posvetimo malo više pažnje. Ona je poznata pjevačica koja je svoju karijeru započela prije mnogo godina. Zadnjih nekoliko godina je možemo vidjeti u raznim rijaliti formatima, jer se pokazala kao zaista dobar komentator.

Posebno je viđamo u rijaliti programu Zadruga, gdje ostali učesnici nisu previše oduševljeni kada je vide, jer znaju da je bez dlake na jeziku i da reći ono što zaista misli. Ove sezone nije ulazila u rijaliti, ali to je nije spriječilo da van njega komentariše i osuđuje zadrugare. Bila je na žurci i priredila im odličnu atmosferu.

Niko ne može da ospori njenu karijeru, koja je na zavidnom nivou. Ova pjevačica se dva puta udavala, a na fotografija koje vam danas donosimo, možete da vidite kako je ona izgledala u braku. Bili su jako sretni , ali uspjeli su samo nekoliko godina da održe ssvoj brak. Kasnije je Zorica bila u braku sa ugostiteljem Bracom, ali i to je trajalo svega nekoliko mjeseci.

Najveći problem, kako nam je otkrila Zorica otkrila bio je njen početak karijere, kada je trebala maksimalno da se posveti poslu, pa nije mogla da izdvoji vrijeme za partnera. Tako su se dogovorili da je najbolje da svako ide svojim putem!