Među pjevačicama prije nekoliko godina bili su omiljeni harmonikaši, mnoge su se udale za njih, žive u sretnom braku , a i svoju ljubav su krunisali brakom. Međutim, kako vrijeme prolazi tako se sve i mijenja, pa i ovo. Zadnjih godina možemo da vidimo kako je sve veći broj pjevačica u ljubavnim vezama sa fudbalerima.

Jedan od ubjedljivo najpopularnijih parova jeste Jelena Karleuša i Duško Tošić, koji su već nekoliko godina u sretnom braku, a iz svoje ljubavi su dobili kćerke Atinu i Niku. Tošić već godinama zarađuje milione, a kakao saznajemo od nedavno se i penzionisao.

Već nekoliko dana govori se o ljubavnoj romansi između pjevačice Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelja. Oni su se upoznali sasvim slučajno, preko nekih zajedničkih prijatelja, pa je Nemanja doputovao iz Sevilje na rođendan svoje ‘drugarice’, te iskoristio priliku da upozna Veljka i Cecu. Bitno je napomenuti da Gudelj očigledno mnogo voli biti u vezi sa pjevačicama, jer je prije nekoliko godina bio u vezi sa Sanjom Vučić.

Saznali smo da Gudelj igra za Sevilju i njegova vrijednost se procjenjuje na četiri miliona eura, te samim tim ubraja se u najplaćenije fudbalere sa prostora Srbije.

Katarina Grujić je sada već u braku sa Markom Gobeljićem anjihova ljubavna romansa traje dvije godine. Dobili su i kćerku Katju, a vrijednost Gobeljića u Crvenoj Zvezdi je 800 000 eura.