Niko ne može da ostane imun kada vidi kako se ponaša voditeljica Jovana Jeremić tokom vođenja emisije ”Jutarnji program” koji ide uživo na PINK televiziji. Njene izjave su u većini slučajeva jako viralne na društvenim mrežama, a izazivaju i veliku prašinu kod populacije.

Mnogi su bili u šoku kada su je prije nekoliko dana vidjeli kako uživo u emisiji se valja po podu. Ovo je bio pravi spektakl za gledaoce, ali svakako da ima i onih osoba koje ne podržavaju njen rad i odmah su je osudili.

Ona je najprije pojavila se u emisiji u izazovnom providnom kombinezonu, koji se pripijao uz njeno tijelo, te su gledaoci mogli jasno vidjeti sve njene atribute. Nakon toga je počela da izvodi svoj ples, za koji je istakla da je poseban i da svi moraju da ga vide kako bi uživali u njemu.

Kada je u studiju začula se pjesma ”In corpore sano”, voditeljica je odmah legla na pod i počela da se vrti u krug, što je trebao da bude i njen ples. Taj video snimak je brzinom svjetlosti počeo da se širi po društvenim mrežama, a ispod su se pjavljivali razni komentari.

Čak je morao da se oglasi njen kolega koji je dugo godina radio na Pink televiziji, a u pitanju je Ognjen Nestorović koji je rekao ”Bože daj nam zdravlja!”.