Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Neki od njih su NAJPLAĆENIJI IZVOĐAČI MLAĐE GENERACIJE! Sedmično zarađuju hiljade eura, žive luksuzno, a sve bi uradili da SPALE SLIKE SA POČETKA KARIJERE! – Alternativa

Sada ćemo da posvetimo malo vremena estradnim ličnostima, tačnije mlađim generacijama koje su uspjele da za kratko vrijeme naprave ozbiljne i uspješne karijere, kakve bi mnogi poželjeli. Oni se sada ubrajaju u najupješnije u svom poslu, ali se svakako stide svoje prošlosti, odnosno samog početka rada na javnoj sceni.

Oni imaju nešto zajedničko, a to je slike sa početka karijere kojih se najvjerovatnije stide i rado bi ih uklonili sa interneta. Oni tada nisu imali dovoljno novca da ulažu u svoj izgled, nego su se pojavljivali sasvim prirodni.

Kasnije kako su radili i počeli zarađivati novac, oni su ulagali u svoj fizički izgled i polako se mijenjali ”na bolje”. Dovoljno je samo da uporedite slike koje su napravljene na početku karijere i sada, te ćete shvatiti da se radi o velikom broju estetskih operacija i korekcija.

Najveći broj današnjih estradnjaka su mlađa generacija koji su se proslavili tokom takmičenja u Zvezdama Granda. Njihovi nastupi koštaju po nekoliko hiljada eura, a pored toga dobijaju i ogromne bakšiše. Jedno od svakako najtraženijih mladih pjevačica jeste Aleksandra Prijović, čija je promjena fizičkog izgleda drastična.

Znate li vi neke od pjevača ili pjevačica koji su se mnogo promijenili u odnosu na početak karijere!?