Zorica Brunclik i Kemiš jedan su od parova na estradi koji su dugo zajedno i jedan su od najpopularnijih parova, a njihova ljubav traje preko 35 godina. Od ove njihove velike ljubavi dobili su kćer, dok su njih dvoje izgradili sebi pravi dvorac u kojem njih dvoje uživaju.

Lovačka ekipa paparazza sada je boravila u njihovom domu zajedno s poznatim voditeljem Pink televizije Ognjenom Amidžićem. Posjetili su njihov luksuzni dom, i jednostavno ostali zadivljeni onim što Zorica Brunclik i Kemiš imaju na raspolaganju. On se, kaže Kemiš, ne miješa puno u Zoričin izbor, a iz svih stranih zemalja koje su obišli na silnim putovanjima i odmorima donosila je dekore, pa i komade namještaja.

“To je nešto najintimnije što sam ikad vidio”, rekao je voditelj Ognjen Amidžić koji je bio u njihovoj kući i imao priliku snimiti, a publika je cijelu priču primila vrlo pozitivno. Pjevačica Zorica Brunclik i Miroljuv Aranđelović Kemiš u sretnom su braku preko 30 godina, a njihova ljubav do sada nije uspjela ništa prekinuti.

U njihovom domu jedan od najzanimljivijih dijelova je ogroman WC, a u njemu imaju i jedan WC. Zorica je samo luksuzne talijanske pločice koje su im lijepljene u kupaonici platila čak 12.000 eura. Inače, kupaonica je ogromna, veličine nečijeg stana.