Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“NEMAM VIŠE SNAGE, BOBO, DOKLE?” Brak Lepe Brene i Živojinovića na klimavim nogama, OSTAVLJA GA POD STARE DANE!? – Alternativa

Suprug Lepe Brene već godinama vodi bitku s kilogramima i zdravlje mu je ugroženo zbog debljine, a izgled Bobe Živojinovića posebno zabrinjava njegovu dragu osobu.

Boba je Breni u više navrata obećao da će paziti na prehranu, no očito se vratio na staro te se uz bezbroj dijeta i režima udebljao još desetak kilograma jer je, kako pišu mediji, krao hranu.

Prošlog tjedna pojavio se na jednom događanju u gradu, koji se, kako piše Star, zbog izrazite debljine teško kreće.

Osim problema s kilogramima, Boba se prijateljima požalio da supruga više ne želi biti nigdje s njim.

S njim je tu noć bio i najstariji sin Filip, jedini koji je išao s njim kad mu je trebalo. Priča se da je Brena bila ljuta i rekla mu da će ga javno kritizirati ako ne smršavi! Bila je zabrinuta za njegovo zdravlje, a zbog težine je imao i problema s kolesterolom, šećerom i masnoćama, što nije bilo dobro. Pred Brenom ne jede ništa, a onda potajno jede ono što mu ne treba. Stalno ga kritizira i živcira se da kao bivši sportaš mora više paziti na svoje zdravlje, ali ne isplati se. Ona se boji za njega, sve je sporiji i sporiji, sve mu je teško. Ako se ne opameti, kako mi je rekao, zaprijetila mu je da će ga ostaviti – otkrio je za “Star” izvor blizak Živojinovićima.