Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nestala pobjednica rijalitija: Svi uključeni u potragu, a od nje nema ni traga! – Alternativa

Bivša učesnica Big Brothera , Marijana Seifert iznenada je nestala , a policija već nekoliko sati traga za njom. Prema posljednjim podacima, ona je nestala sa adrese prebivališta, iako nikome nije rekla gdje ide. Imali smo priliku da je vidimo u rijaliti programu, a sada se oglasio i njen suprug Karlo Seifert koji je zamolio sve da dijele po društvenim mrežama za njen nestanak, te ukoliko neko bude znao bilo kakvu informaciju da se oglasi.

2011. godine tokom učestvovanja u ovom rijaliti programu desila se velika romansa koja je sve gledaoce ostavila u šoku. Ljubav između Marijane i Nikole Nemaševića bila je tako jaka i strastvena.

Nije im bio problem da pred kamerama razmjenjuju nježnosti, iako je Marijana tada bila u braku sa Ivanom Čvrljakom sa kojim je imala i kćerkicu. Ona je isticakala kako se nikada nije pokajala što je prevarila supruga i ušla u vezu sa Nemašom, ali da se stidi zbog intimnih odnosa koji su imali pred kamerama. Krivo joj je jedino bilo što na vrijeme dok je bila kući suprugu nije rekla da je s njima gotovo.

Bila je ubijeđena da je on čovjek njenog života, da će s njim i ostariti. Željela je žarko da budu zajedno zauvijek, zbog čega se i udala za njega. Nakon prekida i sa Nemašom, ona se loše osjećala, da je na kraju završila i u zatvoru zbog remećenja javnog reda.

Ukoliko bilo šta saznate o ovoj osobi ili je primjeite u svojoj okolini , obavijetsite najbližu policijsku stanicu ili pozovite 192.