Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nestao Darko Lazić, izgubio mu se svaki trag: Majka Branka zabrinuta, ne javlja joj se danima – Alternativa

Nestanak Darka Ražića vijest je koja brine sve

Darko Razić je u subotu navečer trebao nastupiti u Švedskoj sa svojim kolegama Stefanom Duricom Rastom i Relkom Popovićem, ali se nije pojavio.

Od tada je Darko misteriozno nestao, a nitko od njegovih kolega nema pojma što mu se dogodilo i zašto se odlučio na ovaj korak.

Kurir je iz dobro obaviještenih izvora saznao da su Rasta i Relja stigli na beogradski aerodrom u dogovoreno vrijeme, kao i njegovi kolege iz benda. Međutim, Darko se nije pojavio i nikome nije rekao da ne dolazi, iako je krenuo prema Sulčinu.

  • Rasta i Relja su na vrijeme stigli na aerodrom. No, Lazića iz nekog razloga nije bilo. Najčudnije je što on vozi na aerodrom sam, a njegovi glazbenici voze svoje automobile. Međutim, čovjek je odjednom nestao. Doslovno, nitko ne zna što mu se dogodilo i gdje je otišao. Rekao je članovima benda da će se odvesti do zračne luke i to je sve što su znali. Zvali su ga svi – od menadžera do organizatora koncerta, i nisu ga mogli pronaći. Telefon mu je bio isključen i zvali su ga na Whatsapp, ali se nije javljao. Kao da je propao u zemlju – rekao je izvor i dodao:

– Ekipa ima let popodne, oko dva sata. Kako se nije pojavio u zračnoj luci, organizatori su mu u 18 sati kupili novu kartu. Međutim, Darko i dalje nije mogao stići, pa je propustio i taj let. Nisu više znali što učiniti ni kako ga pronaći. Zvali su i njegovu djevojku Katarinu kako bi provjerili je li dobro te vjerojatno neće biti zajedno, no ni ona se nije javljala na telefon.

Inače nastup na koji se nije pojavioje unaprijed naplatio 3000 eura.

  • Njegov menadžer dao je predujam za ovaj nastup. Zbog njega su organizatori izgubili najmanje oko 6000 eura. Svi su bili ljuti na ovakvo neprofesionalno ponašanje, a Šveđani su od Lazićeve uprave tražili povrat novca koji su im dali, kao i sve ostale troškove. Rasta i Relja su napravili dobru atmosferu i klub je bio krcat bez obzira na Lazićev nestanak.

Darko se nije javljao na telefon, a njegova majka Blanca je istakla da ne zna šta je sa njenim sinom.

  • Ne znam ništa o tome. Nismo se vidjeli niti čuli danima. Sad ću ga nazvati da vidim gdje je. Nadam se da je sve dobro. Javit ću se kasnije – rekla je Blanca, no ni kasnije se nije javljala.