Iz cijelog svijeta sada možemo da vidimo informacije na internetu, te smo odvojeni samo nekoliko sekundi od dešavanja. Zahvaljujući internetu možemo da saznamo šta se u ovom trenutku dešava na drugoj strani svijeta, što do sada nije bio slučaj.

Dovoljno je da odemo na jedan portal i tamo da pročitamo sve informacije iz cijelog svijeta, ali isto tako šta se dešava na našim prostorima. Više ne postoji mogućnost da sakrijemo neku informaciju. Iznenadimo se kada vidimo šta se sve dešava oko nas i na šta su ljudi spremi. Sada zaista vidimo da nas ima svakakvih.

Puno se čudnih situacija dešava u svijetu, a mi smo sada za vas pripremili samo jednu, te vjerujemo da ćete se zaista iznenaditi i da niste ovako nešto očekivali. Rimokatolička crkva koja je smještena u Rimu, prije nekoliko dana je daa informaciju da su trudne dvije časne sestre, koje su se vratile iz Afrike sa misionarskog puta.

One su tamo provele 29 dana, a kada su se vratile, počele su se žaliti na bolove u stomaku, a imale su i mučninu, kao i nagon na povraćanje. Uradile su neke pretrage, nakon čega je utvrđena trudnoća. Niko nije ni sumnjao u nju, ali ipak je test pokazao to.

Gradonačelnik Napulja nije mogao vjerovati da su ovakve informacije uspjele doći do javnosti, te se duboko izvinjavao i izrazio žaljenje zbog toga.