Dijana Janković ubraja se u najbogatije pjevačice na našoj estradnoj sceni, a mnogi za njuu znaju po njenom umjetničkom imenu Didi J. Ona je odlučila da se obogati na jedan starinski način koji su do sada žene primjenjivale nekoliko puta, a to je da se uda.

Prije nekoliko godina udala se za informatičara Danijela Rokvića, koji je često odsutan iz Srbije, a veoma rijetko dolazi ovamo. Ali, kad god im se ukaže prilika oni dolaze u svoju luksuznu vilu koja se prostire na 500 kvadrata, a u njoj sve pršti od lukusuza.

Dijana je jednom prilikom istakla kako ima u planu da renovira jedan dio kuće, odnosno jedan sprat kako bi mogla od njega da pretvori gardarber, jer ima toliko odjeće da ne zna šta će s njom. Jedan zid mora da sruši, kako bi napravila prostor za cipele, dok će na drugom napraviti mnogobrojne police za torbice.

Saznali smo da je kupila cijelu Hermesov Birkini kolekciju koja je mnogo koštala, odnosno za taj novac je mogla da kupi dva velika stana u centru Beograda. Samo jedan detalj košta oko 100 hiljada dolara. Iako su do sada svi govorili da su Jelena Karleuša ili Ceca najbogatije na našoj estradi, to očigledo nije tačno.

Definitivno najveće bogastvo ima Dijana Janković! Jeste li nekada slušali njene pjesme ? Da li vam se dopadaju?

Pišite nam u komentare!